Kolmas vuosi paketissa

posted in: Tiedote | 0

Vuosi 2017 tiivistettynä: Yhdistys onnistui tavoitteiden mukaisesti ylläpitämään hyvää hallintotapaa ja edistämään toiminnan kehittymistä. Kesäpäivät rokattiin Riihivuoressa ja pilkkikisat juhlittiin Jyväsjärvellä. Voittaja sama vanha, ensi vuonna vaihtuu laji..  

Toinen vuosi paketissa

posted in: Tiedote | 0

Toinen vuosi rutiinilla pakettiin. Toiminta ja talous ok, pilkkikeisarin pokaali jälleen samalle henkilölle, tälle kertaa ei kuitenkaan kylkikoukulla.

Vuoden 2015 loppu

posted in: Tiedote | 0

Hallitus kokoontuu vielä kerran ennen vuoden vaihdetta päättämään vuoden sulusta. Vuonna 2016 alustavasti hallituksen kokous 19.2.2016 ja vuosikokous/vuosijuhla lauantaina 19.3.2016.

Kesäpäivät

posted in: Tiedote | 0

Yhdistyksen kesäpäivät vietettiin Lutakon rannalla auringonpaisteessa beer bongin ja grillauksen merkeissä. Iltapäivällä tuuli yltyi pahasti ja teltasta jouduttiin pitämään kiinni usean miehen voimin. Lopulta alkoi satamaan ja siirryimme sisätiloihin jatkamaan iltaa.

Ensimmäinen vuosi paketissa

posted in: Tiedote | 0

Yhdistystoiminnan perusteet hallussa, projektit rullaavat, pilkkimestari selvitetty, kotisivut päivitetty, talous plussalla ja vuosikokous tämän vuorokauden loppuun mennessä pidetty. Kettu kuittaa ja suuntaa kiillottamaan puheenjohtajan nuijaa.

Kotisivut ovat “valmiit”

posted in: Tiedote | 0

Jokaiseen suunniteltuun osioon on nyt saatu hieman sisältöä. Olkoot tämä pohja, jonka päälle on hyvä alkaa rakentamaan lisää.

Kotisivujen rakentaminen on aloitettu

posted in: Tiedote | 0

Domainiksi valittiin qwertyservice.com ja webhotellina toimii Webhotelli.fi. Alustavalinnassa päädyttiin WordPressiin ja teemaksi kelpuutettiin Kadence Themen kehittämä Virtue. Logon suunnittelu on edelleen kesken..